Tijdens 20ste editie opent Halloweenevent Scare Me een nieuw spookhuis

In het Nederlandse Almere-Haven zal dit jaar de 20ste editie van Halloweenevenement Scare Me plaatsvinden. Voor deze feestelijke editie wordt er een nieuw spookhuis geopend, dat de naam Maga Rapta krijgt.

 

Op 27 en 28 (persdag) september en elke vrijdag en zaterdag in november wordt Scare Me weer geopend. Dit Halloweenevenement is een bedenksel van Perry Mulder, die voordat hij in 2015 zelf een evenement op poten zette, ervaring opdeed tijdens Halloweenevenementen in onder andere Toverland en Walibi Holland.

 

Nieuw dit jaar: Maga Rapta

In dit spookhuis draait het om een vermist meisje uit een nabijgelegen dorp. Mogelijk is ze meegenomen door heksen en bevindt ze zich in Maga Rapta. Bezoekers moeten mee op zoek gaan naar het vermiste kind Aagje.

 

Vernieuwd: Kill – The Final Game

Het spookhuis Kill It kreeg een make-over voor de editie van dit jaar. In dit spookhuis draait alles om enge clowns. Dit jaar zal je nergens meer veilig zijn voor ze, zelfs niet buiten het huis, waar je denkt te kunnen wachten tot de game voorbij is.

 

Writer’s Block

Wat doe je als je als schrijver verstrikt raakt in je eigen verhalen over Kerst? Wat is echt en wat is fictie? Is je eigen realiteit de waarheid? En kom je ooit nog uit je eigen huis? Durf jij het huis van de schrijver te betreden en de weg naar buiten te vinden? Veel succes!

 

The Mansion

Dit huis is van de heer “Van der Graaf”. Maar meneer is al 3 weken vermist. Nu is er een onderzoeksteam gezet op die vermissing maar na 1 week was er nog maar 1 over van het team. De rest… Onvindbaar! Jullie worden vanuit het bureau als back-up privé detectives op pad gestuurd! Ga naar dat huis en vind uit waar de heer Van der Graaf is en natuurlijk je collega’s! Kom terug met antwoorden!

 

Baku

Stap dit Chinese winkeltje binnen en dompel u in oosterse mythes. U had wel gehoord van deze “Dromeneter” maar of het waar is…

 

Ship of Souls (S.O.S)

U stapt binnen in een soort huisje, en krijgt de vraag of u een schat wil stelen… Maar is degene die u dit vraag wel te vertrouwen.

 

Openingstijden

Vrijdag: 19.30 uur t/m 23.00 uur

Zaterdag: 19.30 uur t/m 23.00 uur

De huizen openen vanaf 20.00

De wachtrijen sluiten om 22.45

 

Bron en foto: Scare Me