Thorpe Park opent het nieuwe spookhuis Dead Beat tijdens de Fright Nights

Thorpe Park organiseert ook dit jaar de bekende Fright Nights. Tijdens deze dagen beleef je in het park de nodige horror in de spookhuizen en scarezones. Nieuw wordt het spookhuis Dead Beats.

 

4, 6, 11 en 13 oktober, alsook van 17 oktober tot en met 3 november vinden in het Engelse pretpark Thorpe Park weer de Fright Nights plaats. Tijdens deze dagen opent het park om 10 uur en sluit om 21 uur. Dat geeft de bezoekers ook de kans om voor het eerst de nieuwe achtbaan Hyperia in het donker te beleven.

 

Spookhuizen:

 

Dead Beat – nieuw 2024

Het is twee minuten voor middernacht en de klok tikt verder. Geef jij je vrijwillig over of dans je tot diep in de nacht, die mogelijk je laatste nacht op aarde wordt? Let wel op deze muziek voedt de ziel niet, ze vernietigt hem.

 

Survival Games

In Survival Games moet je jezelf bewijzen en laten zien wat je waard bent en hoe goed je sociale status is. Kies je hier voor het pad naar de overwinning of is het meteen game over in dit enge spookhuis?

 

Stitches

Dit sinistere spookhuis zal jouw perspectief over onschuld vernielen en je meenemen naar je ergste nachtmerrie. Kan je uit de klauwen blijven van de gemene creaties van de speelgoedmaker, of word jij onderdeel van zijn collectie?

 

Trailers

In de SuperSpark Cinema komen de films tot leven. Deze bioscoop heeft een behoorlijke reputatie. Van demonische monsters tot killer clowns, elke angst komt aan bod in deze eindeloze horrorfilm waaraan geen ontsnappen mogelijk is.

 

 

Bron en foto: Thorpe Park