Test Track in Epcot heropent in 2025

Disney heeft aangekondigd dat Test Track in 2025 terug zal heropenen. De populaire attractie werd in juni gesloten voor renovatiewerken. Ondertussen is duidelijk dat Disney voor deze attractie een samenwerking met Chevrolet is aangegaan.

 

Test Track zal volgend jaar opnieuw zijn rondjes rijden in Epcot. Epcot is een pretpark in het Amerikaanse Walt Disney World. Sinds juni was de attractie gesloten wegens renovatiewerken. Test Track is een attractie waarbij je met zogenaamde sportwagens aan hoge snelheid over een racebaan scheurt. Opvallend hierbij is dat bezoekers in de wachtrij hun eigen wagen kunnen samenstellen en vervolgens op de baan kunnen testen.

Disney is voor de renovatiewerken de samenwerking met Chevrolet aangegaan. De Amerikaanse autofabrikant zal ongetwijfeld een rol spelen in de beleving van deze attractie. Zo zou er nu niet alleen naar het verleden maar ook naar de toekomst gekeken worden in deze attractie. Die aanpak zou al duidelijk moeten worden in de wachtrij want die zou in 6 thema’s worden opgedeeld. Ook tijdens de rit zullen er tal van scènes bij gekomen zijn die de technologische vooruitgang moeten laten zien. Verder zal ook de band tussen onze levensstijl en de manier waarop we ons verplaatsen uitgelicht worden. Uiteraard wordt er ook gefocust op het rondrijden door een schilderachtige route. Een exacte openingsdatum is nog niet bekend.

 

 

Bron: Themepark-Central.de

Foto: Disney