Sta oog in oog met horrorpersonages tijdens Halloween in Parque de Atracciones de Madrid

Van 5 oktober tot 3 november kun je genieten van een ware horrorervaring in het Spaanse pretpark Parque de Atracciones. Ben je iemand die graag naar enge films kijkt en je ogen niet sluit bij het zien van angstaanjagende scènes? Dan is deze ervaring zeker iets voor jou.

 

Overdag beleven de families een gezellig enge ervaring in het park, want voor gezinnen met kinderen is een speciaal programma voorzien. Vanaf het duisterder wordt, komt de echte horror tot leven. Op 31 oktober blijft het park zelfs geopend tot middernacht. Dit jaar zijn er enkele nieuwe shows te ontdekken.

 

Halloween voor Horrorliefhebbers

 

Asylum

In dit gekkenhuis zijn de patiënten uit hun kamers ontsnapt en nemen de controle over.

 

El Templo de Shanarkai

In dit spookhuis betreed je een vervloekte Egyptische tempel. Achter de deuren schuilen valstrikken, beproevingen en vooral angst. Je moet de archeologen helpen de vloek van de mummie te overwinnen.

 

El Viejo Caseron

Het meisje uit “The Exorcist”, Freddie Kruger, Dracula of de bloeddorstige clown zijn enkele van de wezens die tijdens Halloween terugkeren.

 

Nosferatu

Komt de naam Van Helsing u bekend voor?

Hij was de leider van een geheime orde die zich in de 19de eeuw had toegelegd op het beschermen van de mensheid tegen bovennatuurlijke bedreigingen, voornamelijk tegen vampiers! Je hebt het goed gehoord, vampiers, de griezeligste wezens aller tijden. Er wordt gezegd dat het laatste wat deze geheime orde vond het hol was van een van de meest bloeddorstige vampiers uit de geschiedenis, in een crypte.

 

The Walking Dead Experience

Liefhebbers van The Walking Dead kunnen hun hartje hier ophalen, want het park heeft haar eigen Walking Dead ervaring. Loop langs verschillende scènes van de serie zoals het ziekenhuis en de gevangenis en waan jezelf midden in de actie.

 

Scarezone Area 51:

In deze scarezone ontdek je de mysteries van de streng beveiligde zone Area 51. De zone is volledig gewijd aan de horrorklassiekers uit de jaren 80.

 

Bron en foto: Parque de Atracciones de Madrid