Speelgoedmuseum Mechelen lanceert nieuwe website en maakt zich klaar voor opening nieuwe locatie

Speelgoedmuseum Mechelen lanceert met trots zijn nieuwe website. Via deze vernieuwde online omgeving kunnen bezoekers vanaf nu ook tickets kopen voor het nieuwe museum, dat vanaf 5 oktober zijn deuren opent voor het brede publiek op de nieuwe locatie: Station Mechelen, Kiss & Ride zone, Koning Albertplein 2B, Mechelen.

 

Nieuwe locatie, nieuwe ervaringen

Speelgoedmuseum Mechelen verhuist naar het station van Mechelen, waar bezoekers terecht kunnen voor een geheel vernieuwde ervaring. De nieuwe locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een eigentijds en interactief kader voor jong en oud om te genieten van de rijke collectie.

 

Online tickets en korting voor de trein

Het museum maakt het je extra makkelijk om een bezoek te plannen. Je kan via de gloednieuwe website online tickets kopen voor een bezoek (vanaf 5 oktober). En er is nog meer goed nieuws: als je je tickets online koopt, krijg je een kortingscode waarmee je een NMBS Discovery Ticket kan aanschaffen. Dat betekent dat je voor de helft van de prijs met de trein naar Mechelen reist.

 

Prijzen Speelgoedmuseum Mechelen

 

De prijzen voor het nieuwe museum zijn als volgt:

Volwassenen (12 – 65 jaar): € 17,50

Kinderen (4 – 12 jaar): € 12,50

Kinderen onder de 4 jaar: Gratis

 

Een tip: koop je tickets op voorhand online, dan ben je verzekerd van je plekje én krijg je de 16-cijferige NMBS-code om je treinticket voordelig op voorhand te kopen.

 

Huidige locatie nog tijdelijk geopend

Tot en met 29 september blijft Speelgoedmuseum Mechelen geopend op de huidige locatie aan de Nekkerspoelstraat 21, Mechelen. Bezoekers kunnen zonder voorafgaande reservering langskomen en tickets aan de deur kopen.

Iedereen die zin heeft, krijgt dus nog een allerlaatste kans om de collectie te bewonderen op de vertrouwde plek, voordat de grote verhuizing plaatsvindt.

 

Website

Bezoek de nieuwe website op speelgoedmuseum.be voor meer informatie en om tickets te kopen voor het nieuwe museum.