Slagharen eerste attractiepark met Too Good To Go

Slagharen is het eerste attractiepark in Nederland die verrassingspakketten gaat aanbieden op de Too Good To Go-app. De verrassingspakketten zijn vanaf maandag 23 september te koop via de app van Too Good To Go. Het initiatief is bedoeld om etenswaren te redden die bijna over de houdbaarheidsdatum gaan. ‘’We willen op deze manier voedselverspilling tegengaan’’, aldus een woordvoerder van Slagharen.

 

Voor nu gaat het om pakketten van Dunkin’ het park. ‘’Soms blijven er donuts over, het is zonde om ze weg te gooien, want ze zijn zeer smakelijk’’, zegt de woordvoerder van Attractie- en Vakantiepark Slagharen. De verrassingspakketten worden gevuld met 6 donuts, welke donuts er in de tas zitten is een verrassing, het is afhankelijk van wat er overblijft.

De Too Good To Go verrassingspakketten zijn enkel beschikbaar voor gasten van het attractie- en vakantiepark. Slagharen wil mogelijk in de toekomst het Too Good To Go assortiment uitbreiden. De verrassingspakketten zijn op te halen bij de Dunkin’ in het park.  

 

Sociale impact

Too Good To Go is een bedrijf met sociale impact, dat gebruikers in contact brengt met winkels om onverkocht voedsel te redden en verspilling te voorkomen. Met 100 miljoen geregistreerde gebruikers en 170.000 actieve partners in 19 landen is Too Good To Go ’s werelds grootste marktplaats voor overtollig voedsel. Sinds de lancering in 2016 heeft Too Good To Go meer dan 350 miljoen maaltijden wereldwijd gered, wat gelijk staat aan 891.000 ton vermeden CO2e. In Nederland alleen hebben de gebruikers van de app inmiddels ruim 28 miljoen maaltijden gered. 

 

Halloween

Slagharen is op dit moment druk met de voorbereidingen van Halloween. Vorig jaar werd Halloween voor het eerst gevierd. Dit jaar gaat het park het event verder uitbouwen. Overdag is er een ander programma dan ’s avonds. Scary Prairie is speciaal gericht op gezinnen met kinderen, terwijl ’s avonds Western Nightmares plaatsvindt, geschikt voor oudere kinderen en volwassenen.