Serengeti Park laat de monsters weer los tijdens Halloween

In oktober wordt het weer ontzettend eng in het Duitse Serengeti Park. In de weekenden vanaf 5 oktober en met Halloween beleef je veel griezelplezier, kippenvelmomenten, echte avonturen en spannende attracties voor jong en oud!

 

Halloween voor kinderen met veel griezelplezier

Tijdens het familiale evenement ontdekken de jonge bezoekers veel leuke doe-activiteiten, zoals het mysterieuze enge huis “Alice in Halloween Town” (voor kinderen vanaf 8 jaar), pompoen snijden, schminken en monsterjagen!

Het kinderprogramma start op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur en is inbegrepen in de dagkaartprijs. Daarnaast is er vanaf 30 oktober tot 3 november 2024 weer het lange Halloweenweekend met dagelijks kinderprogramma.

 

Halloween-avonden

Voor de dapperste bezoekers zijn er de Halloween-avonden. De horror begint vanaf 5 oktober op vrijdag en zaterdag en van 30 oktober tot 2 november vanaf 18.00 uur. Tickets zijn op de dagen van het evenement verkrijgbaar voor 25,50 euro per persoon aan de kassa (toegang vanaf 17.00 uur, kassa sluit om 20.00 uur). Alle Halloween-attracties zijn inbegrepen in de avond- en dagtickets!

 

Monster Walk – nieuw

Wees er live bij als de Serengeti-wezens hun weg vinden naar de horrorlabyrinten. Onderweg nemen ze al een of twee van de bezoekers mee!

 

Spookhuizen

 

Dreamon – Nieuw (*op alle zaterdagen) vanaf 16 jaar

De oude markt, die ooit spoorloos verdween, is plotseling uit het niets opgedoken! Laat de verkopers en kwakzalvers nooit met je praten! Kijk ze nooit in de ogen! Als ze achter je aan komen, ren dan voor je leven!  

 

Doll-Town – vanaf 16 jaar

In de oude en verlaten poppenfabriek lijken de poppen tot leven te zijn gekomen. Al tientallen jaren heeft niemand meer een voet in deze fabriek gezet! De laatste mensen die deze “Lost Place” bezochten zijn tot op de dag van vandaag spoorloos verdwenen!

 

Dark Town- vanaf 16 jaar

Hier beleef je de totale duisternis. Je enige oriëntatie is een touw! Als je het loslaat, ben je verloren. De demonen zullen je te pakken krijgen!

 

Ghost Town- vanaf 16 jaar

Dit spookhuis is bezeten door een kwade aanwezigheid. Eens je dit betreedt is niets meer hetzelfde.

 

The Strangers – vanaf 14 jaar

De Strangers zijn vreemde wezens waarvan niemand weet wie ze zijn. Ze verschijnen uit het niets en verdwijnen weer. Wat ze meenemen is een deel van je ziel!

 

Alice in Halloween Town – vanaf 8 jaar

Ga met Alice mee naar de duistere wereld van Wonderland. Niets is hier nog zoals het ooit was!

 

Bron en foto: Serengeti Park