Parc Spirou neemt waterpark Wave Island over

Het Zuid-Franse pretpark Parc Spirou heeft onlangs het nabijgelegen waterpark Wave island overgenomen. Hiermee kan men nu een nog spannender totaalpakket aanbieden. Bezoekers kunnen nu nog langer in het resort tijd doorbrengen.

 

Om zich nog meer te profileren als grote bestemming in het Zuiden van Frankrijk nam Parc Spriou Wave Island over. Dit waterpark ligt op enkele minuten wandelen van het pretpark. De beide parken zullen met elkaar verbonden worden door een wandelpad. Behalve het waterpark, kan Parc Spirou dankzij de overname nu ook een bescheiden overnachtingsaanbod aanbieden.

In de toekomst is het de bedoeling om de waterattracties in een thema te stoppen en ook in het pretpark nog meer thema attracties te openen. Ook wil men immersive overnachtingsmogelijkheden aanbieden. De grootste verandering in de komende jaren zullen vooral te zien zijn in het waterpark.

Door de combinatie van de twee parken hoopt Parc Spirou haar bezoekersaantal te verdubbelen tot 600.000 bezoekers per jaar. Het themapark trok de afgelopen jaren gemiddeld 320.000 bezoekers en Wave Island trok vorige zomer bijna 150.000 bezoekers.

 

Bronnen: Parc Spirou, Themepark Central