Ook dit jaar zijn er Schaurige Altweibernächte tijdens Halloween in Erlebnispark Tripsdrill

Erlebnispark Tripsdrill organiseert dit jaar opnieuw de Schaurige Altweibernächte. Tijdens deze speciale dagen kan je griezelen in de horrorhuizen. Het park ligt er van half september al mooi versierd bij met pompoenen, strobalen en heel wat andere aankleding.

 

De Schaurige Altweibernächte in Erlebnispark Tripsdrill vinden dit jaar plaats op 18, 19, 25 en 26 oktober en dit van 18:30 uur tot 22 uur. Behalve nachtelijke ritjes op attracties Karacho, Mammut en G’sengte Sau kan je griezelen in de spookhuizen. Dit jaar opent er zelfs een nieuw spookhuis.

De speciale Halloweenavonden zijn niet inbegrepen in een gewoon ticket en dienen daarom apart aangekocht te worden.

 

Spookhuizen

 

Nieuw: Mit Allen Wassern Gewaschen

Een legende verteld over de eeuwige jeugd die gevonden wordt in een mysterieuze bron, maar verricht deze wel echt wonderen of verbergt ze duistere geheimen?

 

Endstation

De legendarische Schwaben-Express neemt je mee van Treffentrill op een reis door de bergen. Aan boord van de trein gebeuren mysterieuze dingen en het onheil neemt zijn beloop.

 

Unter die Haut

Bezeten door de waanzin van perfectionisme, houdt een gekke naaister je leven aan een zijden draadje. Niemand komt ongeschonden weg…

 

Im Bann des Abenteuers

Er zijn wel wat verhalen over de 7 Zwaben overgeleverd – maar lang niet allemaal. Een magisch schilderij in het huis van avonturiers opent en geeft je een kijkje in een voorheen onontdekte wereld…

 

Schwof bei Nacht

Met een drankje en een hapje wordt het tienjarige Halloweenevenement gevierd in het park. Sfeervolle muziek en verlichting zorgen voor de juiste sfeer.

 

Bron en foto: Erlebnispark Tripsdrill