Nigloland organiseert een Rockend Halloweenfeest

Dit jaar zal Nigloland haar bezoekers onderdompelen in een unieke sfeer tijdens Halloween. Van 5 oktober tot 11 november zullen ze beven op het ritme van elektrische gitaren en hartverscheurend geschreeuw horen. Het thema van de 22ste editie wordt Rock!

 

Le Pare Aubois heeft een explosieve mix bedacht tussen de rebelse geest van rock en het angstaanjagende universum van Nigloween. Nigloland wordt getransformeerd om bezoekers een unieke ervaring te bieden waarin wilde riffs, sinistere wezens en spectaculaire settings elkaar ontmoeten. Sensatie gegarandeerd met liveshows waar rockconcerten, enge optredens en interactieve activiteiten zich vermengen.

Jong en oud zullen thematische gebieden kunnen ontdekken die lijken op vervloekte concerten, waar rocker-zombies, rockabilly-geesten en andere angstaanjagende personages ronddwalen op het ritme van de muziek. Voor de gelegenheid krijgen de belangrijkste attracties van het park een rock-‘n-roll-look, met vernieuwde decors en scenografieën voor totale onderdompeling!

 

Imageen

Met deze avondshow worden de mooie herfstdagen in stijl afgesloten. Een symfonie van vuurwerk, muziek en lichteffecten zorgen voor een heus spektakel.

 

Maleficent

Het park biedt ook de Halloweenshow Maleficent aan. In deze show wordt je meegenomen naar een wereld waar mysterie en schoonheid elkaar ontmoeten. Op het podium staat een ​​team van gerenommeerde internationale artiesten, die uitzonderlijke en unieke optredens verzorgen. Dansers, acrobaten, illusionisten en andere artiesten uit de vier hoeken van de wereld componeren opvallende visuele scènes, waarin terreur en elegantie worden gecombineerd.

 

Rocktober Fest

Elke avond tijdens Nigloween 2024 kunnen de bezoekers ook topentertainment ontdekken bij Rocktober Fest. Hier worden ze ondergedompeld in de spannende sfeer van een live rockconcert dat het hoofdpodium van het park in vuur en vlam zal zetten. Rockklassiekers worden gebracht in een decor van een echt rockfestival.

Getalenteerde verklede muzikanten zullen de toeschouwers in vervoering brengen met covers van rocklegendes. Rocktober Fest eindigt met Imageen, de adembenemende nachtshow.

 

 

Bron en foto: Nigloland