Nieuwe show tijdens Halloween in DippieDoe

Het Nederlandse pretpark DippieDoe wordt tijdens Halloween weer DippieBoe. Het verhaal draait om de uitgebrande DippieBoekenBibliotheek die opgeknapt wordt. Maar wanneer er ook maar een verkeerde beweging gemaakt wordt nemen duistere krachten het park over.

 

Dit jaar zal er een nieuwe Halloween-show vertoond worden tijdens de Halloweenperiode in DippeDoe. De hoofdrol in de show is weggelegd voor Alfredo Lorenzo. Het Halloween evenement van DippieDoe is er speciaal voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar oud en loopt van 22 tot 27 oktober in het park, dat op deze dagen geopend is vanaf 12.00uur in de middag tot 21.00 uur in de avond. Vanaf 18 uur wordt het pas echt eng.

 

De show

Ontdek in de spectaculaire Halloween-show hoe Alfredo Lorenzo in sneltreinvaart diverse afgebrande, kapotte en verdwenen zaken op magische wijze terug weet te toveren naar hoe het vroeger was.

Maar helaas ligt hier ook weer het onheil op de loer. Sulfira, de kwade tovenares, verschijnt plotseling nadat hij één van de boeken opent. Ze heeft lang geleden de ziel opgeëist van de buurman, een professor. Dat was de goedaardige Professor Flits, die zich 25 jaar geleden bezighield met allerlei experimenten. Hij wilde van normale elementen, zoals stenen, aarde en hout, goud maken. Daarvoor heeft hij de hulp ingeroepen van de mysterieuze tovenares Sulfira. Zij is de meesteres van de zwarte magie, en besloot Professor Flits te helpen, maar alleen in ruil voor zijn ziel. Hij ging hiermee akkoord, omdat hij graag heel rijk wilde worden. Maar daarmee had deze onschuldige man zijn vonnis getekend: Sulfira nam bezit van zijn lichaam, zijn ziel en zijn huis, en nu is ze uit op wereldoverheersing. Vorig jaar deed ze daar ook al een poging toe, maar toen is het haar niet gelukt. Ze werd destijds door de eigenaar van de DippieBoekenBibliotheek, Columbus Forêt, teruggetoverd in een boek. Nu is ze terug en zint ze op wraak!

Om deze zwarte magie te verslaan, moet Alfredo dus de hulp inschakelen van de persoon die precies weet wat zich er 25 jaar geleden heeft afgespeeld. Zijn opa Columbus Forêt! Daarom moet Columbus nog één keer terugkomen om voor eens en voor altijd korte metten te maken met deze duistere krachten. Zal ze dit lukken?

Jullie zijn uitgenodigd om het huis van Professor Flits te betreden, terwijl in de spectaculaire Halloween-shows Alfredo Lorenzo op zoek gaat naar zijn opa. Als hij die heeft gevonden, is het namelijk tijd om samen de strijd aan te gaan met de duistere magie, en zullen ze, in een knallende finale, bepalen wie de macht heeft in DippieDoe!

Zones in het park

In het park zijn er vier zones, die allemaal zijn gethematiseerd naar de duistere natuurkrachten uit de boeken (wind, water, vuur en aarde).

 

De DippieBOErderij

Waar Vincent de Vrolijke Vogelverschrikker rondloopt en rek- en strek oefeningen uitvoert met de kinderen.

 

Spookhuis

Durf jij het verlaten huis van de vervloekte professor Flits te betreden?

 

DippieDans

Hier geven kinderen verschillende muzikale-en dansoptredens. Zing en dans lekker mee!

 

Bron en foto: DippieDoe