Nieuwe attracties rond Indiana Jones en Encanto in 2027 in Animal Kingdom

Disney heeft details naar buiten gebracht over een gloednieuw gebied in Animal Kingdom dat rond tropisch Amerika zal draaien. In dit gebied, dat in 2027 zal openen, zouden er attracties te vinden zijn rond Indiana Jones en Encanto.

 

Animal Kingdom zal in 2027 een gloednieuw gebied openen rond tropisch Amerika. Het project krijgt de naam Tropical Americas en zal onder andere een attractie rond Indiana Jones en Encanto bevatten. Dit werd aangekondigd op D23 door Disney. Voor het nieuwe gebied zal Dino-Land USA afgebroken worden.

De attractie rond Indiana Jones zal de Dinosaur ride vervangen. In deze attractie zal een nieuw en origineel verhaal verteld worden. De attractie wordt dus geen kopie van andere attracties rond Indiana Jones. Dat verhaal zou gaan over een Maya-tempel die Indiana Jones als eerste zou gevonden hebben. Uiteraard gaat Indiana deze gaan verkennen, ondanks een legende dat er een mythisch wezen zou wonen diep in de tempel. Op concepttekeningen is te zien dat er met een 4×4 jeep zal gereden worden in de tempel.

 

Als tweede is er de attractie rond Encanto. Net zoals in de film, zal je ook hier kennis maken met het magische huis van de familie Madrigal. Naar verwachting zal er hier gekozen worden voor een darkride met een trackless ritsysteem. Dat is hetzelfde ritsysteem als Mystic Manor in Hong Kong Disneyland.

Het gebied zal zo’n 11 hectare groot worden. Naast 2 attracties zal je er ook de grootste quickservice-restaurants vinden van het volledige resort. Het gebied zou openen in 2027!

 

 

Bron & foto: WDW