Loop Fighter van Boos in première bij Holiday Park Szczecin

De Duitse exploitant Boos pakt alweer uit met een nieuwe attractie. Deze keer gaat het om de Loop Fighter die haar première kent bij Holiday Park Szczecin. Wanneer de première voor Duitsland is, is nog niet bekendgemaakt.

 

De Duitse exploitanten, de Gebrüder Boos uit Magdeburg, staan erom bekend regelmatig nieuwe attracties aan te schaffen en deze na een korte periode weer van de hand te doen.

Voor hun nieuwste aanwinst hebben ze gekozen voor de Loop Fighter van de Italiaanse fabrikant Technical Park. De attractie bestaat uit 4 gondels waar telkens 4 personen in plaats kunnen nemen, wat neerkomt op 16 personen per rit. De thrill ride beslaat een oppervlakte van 17 bij 17 meter en heeft een hoogte van 26 meter.

De attractie heeft de naam Loop Fighter gekregen en maakte haar première tijdens het Holiday Park Szczecin, dit is een zomerkermis die plaatsvindt in de Poolse stad Szczecin, vlakbij de Duitse grens. Wanneer de Loop Fighter voor het eerst in Duitsland te zien zal zijn, is nog niet bekendgemaakt.

 

Bron: Holiday Park Szczecin