La Mer de Sable wordt weer Terrible Mer de Sable tijdens Halloween

Ter gelegenheid van Halloween verandert La Mer de Sable (Zee van Zand) van zaterdag 5 oktober tot en met 3 november in Terrible Mer de Sable (de Verschrikkelijke Zee van Zand).  Ter ere van de 61ste verjaardag van het park, hebben de teams hun inspanningen verdubbeld om het event nog spannender te maken!

 

Le Ranch Des Mes Perdues

De moedigste bezoekers kunnen aan boord stappen van der verloren zielen. Deze brengt je naar een ranch, waar je een spannend avontuur beleeft. Hierin staat de zwarte magie centraal. Je moet proberen de macht over de Orb des duisternis in handen te krijgen. De bezoekers bundelen hun krachten met ontdekkingsreiziger Ozzy Redfield en kunnen gevangengenomen zielen vrijlaten door puzzels op te lossen en tegenstanders te verslaan.

 

Enge aankleding

Tijdens de Halloweenperiode worden de attracties van het park in een Halloweenjasje gestopt en vinden aangepaste shows plaats. Het park ondergaat een echte transformatie. Voor de jonge bezoekers krijgen de attracties Mississi’Trouille en Chikachocottes bijzondere Halloween aankleding.

 

Dia de los Muertos

Tijdens deze periode keert ook de show Dia de los Muertos terug. Een Mexicaanse geest en zijn vrolijke levende doden treden dagelijks op om 14u30.

 

Bron en foto: La Mer de Sables