Koning der kannibalen Rajakarn begroet je in nieuwe horrorattractie in PortAventura World

PortAventura World begint al vroeg aan het Halloweenspektakel, dat loopt van zaterdag 21 september tot en met zondag 10 november. Naast een bijzondere sfeer wachten tal van Halloweenattracties op je. Nieuw voor dit jaar is het spookhuis Angkor: La Leyenda del Rey Caníbal, dat je kunt terugvinden in de Splash Battle van het park.

 

In het nieuwe spookhuis draait alles om de koning der kannibalen Rajakarn. Het illegale reisbureau Oriental Adventure Expeditions neemt je hier mee naar de tempel van Angkor. Volgens de legende is de tempel nog steeds de thuisbasis van de geest van koning Rajakarn, een kannibalistische tiran die een duister geheim bewaart.

Je zult niet alleen zijn, want je zult omringd worden door wilde en dodelijke apen die alles zullen doen om de geheimen van hun meester te beschermen, weinigen kennen deze geheimen en nog minder hebben het overleeft om ze verder te vertellen.

 

Andere horrorervaringen

 

La Maldición del Emperador

Lang geleden, in het kloppende hart van het majestueuze Chinese rijk, werd een keizer verraden door enkele leden van zijn hof. Zijn geest blijft tot op de dag van vandaag wraak zoeken en hij zal niet stoppen totdat gerechtigheid is geschied.

Als de nacht valt, patrouilleren de keizer en de bewakers die hem trouw bleven langzaam door PortAventura World met hun eeuwenoude wapens.

Hun traditionele gongs, trommels en fluiten vermengen zich met het gefluister en gehuil van de geesten om je te verwelkomen in wat ooit hun rijk was, en nodigen je uit voor een avontuur vol actie en verraad.

 

La Isla Maldita

Wie een liefhebber is van echte horror kan dit jaar opnieuw terecht bij Halloweenervaring La Isla Maldita. Deze bijzondere walkthrough-ervaring wordt gebouwd in het waterpark Caribe Aquatic Park dat tijdens deze periode gesloten is. Je zult in La Isla Maldita moeten ontsnappen aan honderd griezelige piraten. Onderweg kom je scheepswrakken en andere decoraties tegen.

 

La Muerte Viva

Het is de Dag van de Doden en de straten van Mexico zijn het toneel van een huiveringwekkend feest dat niets te maken heeft met het traditionele festival…

 

REC Experience

Deze horrorattractie werd geïnspireerd op de beroemde Zombie-filmreeks. Zo’n 40 acteurs roepen de griezeligste momenten van de saga op, voer bij uitstek voor fans van horror en spanning. Deze maze zal je 15 minuten lang meenemen langs decors die je meenemen in de filmreeks.

 

Bron en foto: PortAventura