In 2024 voor het eerst Halloween in Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe

In 2024 organiseert Verkeers- & Attractiepark Duinen Zathe voor het eerst Halloween! Onder de noemer ‘Halloween Griezeldagen’ organiseert het attractiepark op een aantal dagen in oktober en november een griezelig dagprogramma voor gezinnen met kinderen t/m c.a. 12 jaar boordevol griezelige decoraties en activiteiten.

 

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober opent Duinen Zathe voor het eerst haar poorten voor een spectaculaire Halloweenviering. Het park zal worden versierd met pompoenen, spinnenwebben en andere griezelige decoraties. Kinderen worden uitgenodigd om zich te verkleden in hun engste kostuums en volledig op te gaan in de sfeer van Halloween.

 

Naast de attracties zullen er ook tal van leuke activiteiten zijn voor het hele gezin, maar daar vertellen we in de aanloop van het evenement wat meer over. Daarnaast zullen er ook meerdere vriendelijke griezels door het park dwalen, klaar om met bezoekers op de foto te gaan.

 

“We zijn ontzettend enthousiast om voor het eerst Halloween te vieren op het Verkeers- & Attractiepark”, vertelt Judith Nijkamp, Algemeen Manager bij Verkeers- & Attractiepark Duinen Zathe. “We hebben een geweldig programma samengesteld vol leuke en soms ietwat griezelige activiteiten voor het hele gezin. We kunnen niet wachten.”.

 

Lasergamen tegen monsters

Klaar voor een spannende strijd? In een geheime ruimte gaan de kinderen de ultieme uitdaging aan: ze gaan namelijk lasergamen tegen monsters! Met een coole lasergun in de hand jagen ze op monsters die overal op de loer liggen. Het doel? Raak zoveel mogelijk monsters en versla ze allemaal!

 

 

Toegang tot het Halloween-evenement is inbegrepen bij de reguliere toegangsprijzen. Bezoekers worden aangeraden om hun tickets vooraf online te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

 

Bron en foto: Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe