Furuvik organiseert enge Horror Nights

Tussen 12 oktober en 2 november wordt het weer griezelig gezellig in Furuvik. Het park wordt gevuld met duizenden pompoenen en spannende ervaringen voor het hele gezin. Dit jaar biedt het Halloweenevenement heel wat nieuws: nieuwe werelden voor de kleintjes, een gloednieuwe show met Pelle Svanslös en nieuwe, echt griezelige ervaringen voor degenen die naar Horror Nights durven. Tickets zijn al te koop op de website van Furuvik.

 

Tijdens Halloween verandert Furuvik in een griezelig gezellige plek met duizenden pompoenen en spannende ervaringen voor het hele gezin. Bezoekers kunnen magische werelden verkennen, enge wezens ontmoeten en zichzelf uitdagen in de spookhuizen – als ze durven. Daarnaast wordt dit jaar een gloednieuw Pelle Svanslös-show gepresenteerd.

Op enkele geselecteerde avonden verandert het park in een ware nachtmerrie met de horrorhit Horror Nights! Hier wachten ervaringen die gegarandeerd je bloed tot ijs doet bevriezen. Een van de nieuwigheden van dit jaar is de Passage, waar je moet ontsnappen uit het duistere territorium van de Forest People, terwijl er om elke hoek gevaren op de loer liggen. Een andere nieuwigheid is Incognito, waar je het onbeschrijfelijke onder ogen ziet en je ergste nachtmerries uitkomen.

 

Halloweenbelevingen voor het hele gezin:

 

Häxorna från Stenskogen

De heksen van het Stenen Bos zijn terug, klaar om je mee te nemen op een eng avontuur!

 

Kottes skogsbus 

Betreed een boslandschap met drie wezens in verschillende gedaanten. Je maakt kennis met de hoofdpersoon Kotte, die samen met zijn vrienden een prachtig avontuur zal aanbieden.

 

Drömmarnas dal

Diep in de Valley of Dreams leven de feeën. Al honderden jaren gebruiken ze de schatten van het bos om hun magische brouwsel te brouwen. Maar het recept is verloren gegaan – en nu hebben de feeën jouw hulp nodig! Kun jij hun bosdorp bereiken en uitzoeken welke ingrediënten de feeën in de ketel zullen doen?

 

Pumpastigen

Ontmoet Skrammel en Ophelia in Pumpastigen. Skrammel zal goed lachen terwijl Ophelia er alles aan doet om te kibbelen en de spot te drijven met degenen die haar pad kruisen.

 

Halloweenbelevingen voor de dappersten:

 

Leksaksmakaren

Jarenlang heeft de kwaadaardige speelgoedmaker kinderen met speelgoed naar zijn huis gelokt. De kinderen zijn vervolgens blootgesteld aan onbekende experimenten en zullen nooit meer zichzelf zijn…

 

Zombieexpressen

Tijdens een reis in Transsylvanië pikte de Orient Express een passagier op met een zombie-infectie. Een voor een veranderden de passagiers in mensetende zombies, maar de conducteur slaagde erin de uitbraak te bedwingen door alle zombies in de laatste wagons op te sluiten. Of deed hij dat niet?

 

Creepy Carnival

Een reizend gezelschap van vreemde clowns onder leiding van de Adolfi-broers en zussen, voeren dubieuze shows en vreemde rituelen op tot afgrijzen van de kermismenigte.

 

Nieuw: Passagen – tijdens de Horror Nights

Diep in de donkere bossen leeft al jaren een groep geïsoleerde mensen. Gedreven door een brandend verlangen naar wraak op de moderne wereld die hen in de steek heeft gelaten, hebben ze nu hun koninkrijk opengesteld voor buitenstaanders – niet voor gastvrijheid, maar voor een angstaanjagende jacht. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Maak deel uit van een adembenemende ontsnapping waarbij je door het territorium van de Forest People rent, een doolhof van rommel en oude roestige auto’s, waar alles een dodelijke val kan verbergen. Met je hart in je keel en een adrenalinestoot, voel je de spanning van de achtervolging terwijl je de gevaren ontwijkt die om elke hoek op de loer liggen.

 

Nieuw: Inkognito – tijdens de Horror Nights

Als je het donkere, diepe bos instapt, stap je ook regelrecht het onbekende in. Je hoort een paniekerige schreeuw, je voelt een koude streling tegen je wang. Een tak knapt onder je voeten, langzaam kruip je naar voren. De ademhaling is hevig, het lichaam op volle spanning. Er beweegt iets in het donker, iets wat je niet onder woorden kunt brengen. Iets zo gruwelijks dat het niet te beschrijven is. Je snakt naar adem, probeert weg te rennen – maar het is te laat.

 

Bron en foto: Furuvik