Fuji-Q Highland opent nieuwe attractie Attack on Titan The Ride: The Battle of Liberio

Het Japanse pretpark opende onlangs de nieuwe attractie Attack on Titan The Ride: The Battle of Liberio. Deze attractie is gebaseerd op een Anime reeks. Bezoekers moeten Eren, de held uit de serie, helpen om meerdere Titans te verslaan.

 

Attack on Titan The Ride: The Battle of Liberio is een attractie van het type Flying Theater en neemt je mee in de verhalen van de Animereeks. Bezoekers nemen plaats in een gondel, die beweegt voor een 20 meter groot scherm. Door het licht gebogen scherm heb je het gevoel omringd te zijn door de vertoonde film, wat nog versterkt wordt door zachte bewegingen die het gevoel van vliegen geven.

Bezoekers die deze attractie doen worden onderdeel van het Survey Corps, dat bewoners moet beschermen tegen de bedreiging van de Titans. De Titans zijn angstaanjagende wezens die mensen opeten. Maar het Survey Corps beschikt over geavanceerde vluchttechnologie waarmee ze zich razendsnel naar locaties kunnen verplaatsen. Ze gebruiken deze technologie om de Titans te verslaan.

De nieuwe attractie is eigenlijk een opvolger van Attack on Titan, het avontuur dat voorheen in dit Flying theater te beleven viel.

 

Bron en foto: Fuji-Q Highland