Eerst beelden van testritten Gozimba in Serengeti-Park

Onlangs zijn er beelden opgedoken van de nieuwe achtbaan in Serengeti-Park. De achtbaan zal Gozimba heten en is een prototype. Helaas sleept de bouw van deze unieke achtbaan al een tijdje aan, maar nu duiken toch eerste beelden op van de achtbaan in werking!

 

Serengeti-Park deelde onlangs een nieuw filmpje op hun YouTube-account. Daarop is te zien dat de nieuwe achtbaan Gozimba aan het testen is. Het zijn de eerste beelden van deze unieke achtbaan, die bij opening zelf de enige ter wereld zal zijn. Gozimba is een achtbaan waarvan je de karretjes mag vergelijken met de gondels van een Skyfly-attractie van Gerstlauer. Je zal dus tijdens de rit de vleugels van je gondel kunnen bewegen en zo zelf bepalen hoe vaak je over de kop gaat.

 

 

Het parcours van de achtbaan is 400 meter lang en 25 meter hoog. De maximumsnelheid zal 40 km/u bedragen. Bezoekers zullen vanaf 1m20 een ritje kunnen maken, al zal de looping functie uitgeschakeld worden voor kinderen onder 1m35. De Zwitserse bouwer Ride Engineers Switzerland (kortweg RES Rides) stond in voor de bouw van de baan. Een openingsdatum is nog niet bekend!

 

Bron & foto: Serengeti-Park