Disney geeft een eerste blik op nieuwe bungalows van Disney Davy Crockett Ranch

De laatste jaren is men in Disneyland Parijs begonnen met het vernieuwen van de verblijfsaccommodaties. In 2021 werd Disneyland Hotel New York – The Art of Marvel heropend en dit jaar was het Disneyland Hotel aan de beurt. Het plan is nu om de bungalows in Disney Davy Crockett Ranch te vernieuwen. Disney heeft zijn fans alvast een eerste blik gegund op de geplande vernieuwingen.

 

Nadat Disneyland Parijs al 2 hotels heeft gerenoveerd en (al dan niet) van een ander thema heeft voorzien, heeft het nu zijn vizier gericht op de bungalows van het Disney Davy Crockett Ranch park. De bedoeling is om de bezoekers de beste ervaring te bieden op het vlak van comfort en design, dit in een oase van rust midden in de natuur.

Onlangs is de eerste modelbungalow geplaatst, waardoor de projectteams het ter plaatse kunnen bestuderen en aanpassen indien nodig. Hierdoor krijgen ook wij een eerste blik op wat precies de bedoeling is. Het is alvast duidelijk dat de interieurontwerpen geïnspireerd zijn op de avonturen van Donald Duck, Daisy Duck en de drieling Kwik, Kwek en Kwak. De figuren zijn op een subtiele manier te vinden in de bungalow en geven een leuke knipoog naar de fans.

 

Bron & foto’s: Disneyland Parijs