Dan toch geen jaarrond opening voor Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne stapt af van zijn jaarrond opening. Met de komst van het Plopsa Hotel werd destijds beslist om Plopsaland De Panne in de wintermaanden te openen op woensdagen, zaterdagen en zondagen. Daar stapt het park nu van af en sluit het in januari voor enkele weken zijn deuren.

 

De sluiting van bijna 6 weken komt er vanwege grootschalig onderhoud. Vanaf maandag 6 januari gaat het park dicht, om op zaterdag 8 februari terug te heropenen. Welke onderhoudswerken dit precies zijn is niet duidelijk. Wat opvalt is dat door deze beslissing abonnementhouders minder het park kunnen bezoeken dan dat er aanvankelijk werd gecommuniceerd. Die krijgen alvast geen vergoeding, al belooft het park wel dat de 13 geschrapte dagen worden gecompenseerd door 13 extra laatavondopeningen.

Mayaland, dat vroeger apart in de winter openging, gaat nu alleen nog maar open met de rest van het park. Plopsa wil namelijk een volledige beleving kunnen aanbieden aan zijn gasten. Plopsaqua, het waterpark in De Panne blijft wel het hele jaar open.

 

Bron: Looopings & KW

Foto: TPF