Cinecittà World viert Halloween tot middernacht

Het Italiaanse park Cinecittà World viert tijdens de horrormaand oktober een Halloweenevenement, dat loopt van 5 oktober tot 3 november. In het park wachten 13 enge attracties op je, maar ook zombies, geesten en vampiers.

 

Bezoekers aan Cinecittà World kunnen heel wat horror beleven tijdens de horrormaand oktober. De durvers kunnen in het park het Horror House bezoeken en doorheen scenes uit enge films wandelen. Ook kan je het nieuwe Hotel Transylvania ontdekken, een rustig stadshotel, waar niet alles is wat het lijkt… In het majestueuze theater kan je al liggend kijken naar de engste horrorfilms, die op het plafond worden geprojecteerd.

Voor de dappersten en voor degenen die de duisternis willen uitdagen, is een ritje op indoorachtbaan Inferno zeker een aanrader.

In Manikomio , een smal ondergronds pad in het donker, zullen de dapperste bezoekers op de proef worden gesteld. En voor zij die niet genoeg krijgen van de horror overdag is er Ostello Maledetto: een vervloekt hotel waar je zeker niet vredig zal slapen.

 

Heksennachten

Op 31 oktober en 1 en 2 november zijn het park en de attracties geopend van 11 uur tot minstens middernacht. Tijdens deze nachten wordt de engheid opgedreven en kan je genieten van zes shows.

 

Bron en foto: Cinecittà World