Avengers Campus in Disney California Adventure wordt twee keer zo groot

Het Amerikaanse Disney-park Disney California Adventure zal haar Marvel gebied dubbel zo groot gaan maken in de toekomst. Het gebied ontvangt namelijk twee nieuwe attracties. Een openingsdatum is voorlopig nog niet bekendgemaakt.

 

Volgend jaar zullen de bouwwerkzaamheden van start gaan in het Marvel gebied van Disney California Adventure. Het park verdubbeld namelijk de oppervlakte van het gebied dat opende in 2021. Het gebied verving toen het Bug’s Land gebied en de Tower Of Terror, die veranderde in Guardians of the Galaxy – Mission: BREAKOUT!. Wanneer de werken klaar zullen zijn is voorlopig nog niet bekend.

 

Stark Flight Lab

De eerste attractie die het gebied zal ontvangen wordt Stark Flight Lab. Bij deze attractie nemen de bezoekers plaats in stoeltjes die door een robotarm alle richting op gestuurd worden. Bijzonder aan deze attractie wordt het feit dat de pods los van de robotarmen geladen kunnen worden, zodat de capaciteit verhoogd wordt tegenover andere uitvoeringen. De robotarmen zullen dan de pods oppikken.

 

 

Avengers Infinity Defense

Bij Avengers Infinity Defense zullen de bezoekers rekruten worden van de Avengers en hen helpen om Thanos te vinden, nadat de technologie om doorheen werelden te springen verloren ging. Op deze spannende reis ontmoeten ze talloze superhelden, zowel bekende als nieuwe.

 

Bron en foto’s: Disney California Adventure