Alton Towers biedt twee nieuwe Halloweenbelevingen aan dit jaar

Het Alton Towers organiseert ook dit jaar haar befaamde Scarefest. Tijdens dit event denkt men zowel aan de gezinnen die het park bezoeken maar ook de echte liefhebbers van horror. Dit jaar zullen de bezoekers twee nieuwe belevingen kunnen ontdekken.

 

Van 11 oktober tot 3 november 2024 organiseert Alton Towers Resort haar Scarefest. Dit evenement moet zowel gezinnen als de liefhebbers van horror aantrekken, daarom opent het park dit jaar twee nieuwigheden. Een daarvan is het gezinsvriendelijke Amigos in the Afterlife.

 

Amigos in the Afterlife

Dit jaar kan je een wereld betreden die een brug vormt tussen dit leven en het leven na de dood. Deze ervaring staat volledig in het teken van Dia de los Muertos. Feestelijke muziek en veel kleuren nemen je mee naar dit Mexicaanse feest.

Wanneer je dit spookhuis betreedt beland je per ongeluk in de wereld der doden… Vriendelijke geesten zullen je daar helpen de weg terug te vinden naar het heden.

Dit spookhuis is aanbevolen vanaf een leeftijd van zes jaar.

 

 

Compound

De andere nieuwigheid van dit jaar wordt heel wat enger. In Compound word je een proefkonijn van de experimenten die de Phalanx uitvoeren. Bewaakt door hun Operatives gebruiken ze jouw DNA voor een sinister wapen.

Compound beloofd een intens en desoriënterend spookhuis te worden, gelegen op het intimiderende Phalanx domein. Het bevat donkere, smalle gangen die claustrofobisch aanvoelen.

De aanbevolen leeftijd hier is 12 jaar.

 

 

Andere spookhuizen

 

Altonville Mine Tours – Tiny’s Revenge

De Skin Catchers die hier woonden werden gevangen genomen door de overheid… maar voor hoelang? Een personage, dat ironisch genoeg de Tiny wordt genoemd, kan ontkomen aan de gevangenneming en er wordt gedacht dat hij zich nog ophoudt in de mijn.

 

 

The Attic: Terror of the Towers

In The Attic: Terror of the Towers gaan de bezoekers naar de zolder van de Alton Towers. Hier leeft de Governess. Zij wil volgens een legende haar dood wreken door de geest van onschuldigen te stelen.

 

 

Burial Grounds

In deze scare zone kom je individuen tegen die het modern leven en de maatschappij proberen te ontlopen. Ze vervullen hier hun primitieve instincten.

 

 

Bron en foto: Alton Towers