Alterface Moviemax theater geopend in Frankrijk

De allereerste transportabele Moviemax attractie werd eind juni geopend in Azur Park in St-Tropez. De uitbater Verstiggel spreekt over een succes en is enorm enthousiast over zijn nieuwigheid.

 

De Moviemax attractie is een compacte en transporteerbare attractie die wordt aangestuurd door interactieve technologieën van Alterface, de bezoekers beleven hier een revolutionaire ervaring. De attractie werd speciaal ontworpen om gebruikt te worden op kermissen en beurzen en wordt gebouwd in een container.

De bezoekers van de attractie betreden als het ware een oude bioscoop, waar ze ondergedompeld worden in een sfeer die realistisch aanvoelt. Zo zijn er een wachtruimte, fotohokje en kaartjesloket gebouwd in de attractie.

Momenteel kunnen in de attractie vier verschillende films afgespeeld worden. Dankzij de nieuwste 3D-technologie en het gebruik van speciale effecten (wind, water, stroboscooplichten en rook) belooft Alterface een meeslepende ervaring. Dankzij bewegende stoelen zitten bezoekers midden in de actie en worden ze onderdeel van de film.

In de attractie is plek voor 13 personen. De attractie zelf is gebouwd in een 40 voet container en kan zo heel eenvoudig vervoerd worden. De attractie kan in minder dan drie uur opgebouwd worden.

 

 

Bron en foto: Alterface