Slagharen geeft hoge korting op abonnementen

Attractie- en Vakantiepark Slagharen geeft hoge kortingen op langlopende abonnementen. De abonnementen zijn geldig tot en met 4 januari 2026, dat is een duur van anderhalf jaar. De kortingen op deze abonnementen lopen op tot 40 procent. Volgens Slagharen is dit ‘The best deal of the year.’

 

De abonnementen zijn te verkrijgen in vier categorieën; Brons, Zilver, Goud en Platinum. Het Platinum abonnement is het meest uitgebreid. Je krijgt daarmee onbeperkte toegang tot het park, 20 procent korting op overnachtingen buiten het hoogseizoen, een vriendenticket, 20 procent korting op restaurants en winkels in het park, één gratis ticket voor Halloween walkthrough, drie keer toegang tot MoviePark Germany, Bobbejaanland en Belantis en nog veel meer voordelen en kortingen. ‘’Beleef nu 1,5 jaar lang fantastische Wild West avonturen in Attractie- en Vakantiepark Slagharen’’, aldus het attractiepark.

 

Souvenir en snackmenu

Bij de abonnementen Goud, Zilver en Platinum krijgt de abonnementhouder een gratis snackmenu in 2025. Kaartenhouders van Platinum en Zilver mogen een Slagharen gift ophalen in het park.

Het Platinum abonnement kost normaal gesproken 109,90, euro maar is nu 65,94 euro. Ook voor het Goud abonnement geldt 40 procent korting.  Het Zilveren abonnement krijgt een korting van 35 procent en kost nu 48,69 euro, terwijl het Brons abonnement 59,90 euro blijft kosten. De hoge korting op de abonnementen is geldig tot en met 8 september 2024 en geldt niet op eerder gemaakte aankopen.