Rosie’s Beauty Saloon geopend in Slagharen

Rosie’s Beauty Saloon is onlangs officieel geopend in de Main Street in Attractie- en Vakantiepark Slagharen. De schoonheidssalon kon tijdens de eerste openingsdagen rekenen op topdrukte.

 

Afgelopen week werd de fonkelnieuwe saloon feestelijk geopend met roze ballonnen, roze ranja en een kleine lekkernij. In Rosie’s Beauty Saloon kun je terecht voor glittertattoos, facepanting en diverse haaropties. Zo is het mogelijk om een hairwrap te laten doen en LaDot tattoos te laten zetten.

 

Wilde westen met een flinke dot roze

Het aanbod van de salon gaat verschillen per seizoen. Tijdens Halloween wordt het thema bijvoorbeeld verder uitgediept. De stijl van het wilde westen staat centraal, maar dan wel met een flinke dot roze.

 

 

Aanrader

Tijdens de eerste week liep het storm in de schoonheidssalon. De reacties zijn dan ook zeer positief. ‘’Echt een aanrader’’, schreef een bezoeker op sociale media. Voor invlechten van haar is het momenteel handig om in de salon zelf een afspraak te maken in verband met de drukte.

De salon was eerder te vinden in een tijdelijk onderkomen vlakbij de ingang van het park. Rosie’s Beautysaloon is in de vakanties en in de weekenden geopend. Je kan het gebouw vinden naast de photobooth en de Freestyle Machine in de Main Street.