Populaire pretparkgame Planet Coaster krijgt een opvolger!

Het team achter de games Planet Coaster en Planet Zoo hebben aangekondigd dat Planet Coaster een tweede deel krijgt. Dit aan de hand van een trailer op sociale media. Daarin zien we dat in het vervolg het mogelijk zal zijn om glijbanen en zwembaden te bouwen.

 

Planet Coaster krijgt een vervolg! Dat nieuws delen de makers (Frontier) op sociale media met een trailer van de nieuwe game. Het vorige spel dateert al uit 2016 en men vond het tijd om, na heel wat uitbreidingspakketten, de game volledig te vernieuwen. Die vernieuwingen zijn duidelijk in de trailer want zo zal het mogelijk zijn om glijbanen en zwembaden te bouwen in je park. Uiteraard zal je die zwembaden zo goed mogelijk moeten onderhouden en zullen gasten zich moeten kunnen omkleden.

Net zoals zijn voorganger draait het spel rond het runnen van een pretpark. Frontier belooft betere manieren om zaken te bouwen. Zo zou het gemakkelijker worden om huizen en wegen te bouwen. Ook zouden er nieuwe thema’s komen en moet het activeren van special effects en animatronics simpeler worden. Planet Coaster 2 zal gespeeld kunnen worden op PC, Playstation 5, XBOX Series X en S.

 

Bron & foto’s: Planet Coaster