“Oracle – Dare to Ride The Unpredictable” wordt wereldprimeur voor 2025

De Duitse exploitant M. Bültel komt in 2025 met een wereldprimeur. Hij heeft namelijk een Oracle S van Ride Engineers Switzerland (RES) gekocht. Het wordt het eerste exemplaar ter wereld dat geopend zal worden. De attractie krijgt de naam Oracle – Dare to Ride The Unpredictable.

 

Met de Oracle presenteert de Duitse exploitant M. Bültel een multidimensionale en veelzijdige thrillride met drie roterende assen. De intensiteit van de ritervaring kan worden aangepast naargelang het publiek, er worden dus verschillende programmaopties voorzien. Oracle biedt een spannende mix van gezinsvriendelijke attractie en spannende avonturen.

Maximaal 16 passagiers kunnen samen op avontuur in deze wereldprimeur. Onvoorspelbare bewegingen en snelheidsveranderingen garanderen een verscheidenheid aan vliegmanoeuvres, constante opwinding en talloze verrassingsmomenten. Vooral op familiedagen biedt de Oracle een rustigere versie aan die een interessante mix van draaien en slingeren biedt op een speelse en perfect gecoördineerde manier.

Het programma is zo ontworpen dat het even leuk is voor kinderen (vanaf 13 jaar) als voor volwassenen. Voor “thrillseekers” wordt de spanning met een druk op de knop verhoogd. Hiermee worden de as-snelheden verhoogd en zullen de gondels overkop gaan. Het zijn juist deze onvoorspelbare elementen die elke rit tot een unieke ervaring met verslavend potentieel maken.

Dankzij een doordacht totaalontwerp in overeenstemming met de nieuwste DIN EN 13814-norm is de attractie ontworpen voor snelle montage en demontage zonder dat er een extra kraan nodig is en wordt hij volledig geïnstalleerd op slechts één middenbouwvoertuig. De compacte afmetingen van deze nieuwe thrillride maken talloze plaatsingsmogelijkheden mogelijk. Van grote evenementen tot volksfeesten in stadscentra. Met zijn aantrekkelijke, consistente thematisering vertelt de Oracle een ongekende verhaallijn en trekt hij de aandacht van festivalbezoekers met een aantrekkelijke lichtinstallatie met ultramoderne, energiebesparende LED-technologie, een krachtig geluidssysteem en diverse extra effecten.

 

 

Bron en foto’s: www.oracle-ride.de