Nieuwe waterattractie en achtbaan voor Carowinds in 2025

In 2025 zal Amerikaanse pretpark Carowinds het bestaande kindergebied Camp Snoopy uitbreiden met enkele nieuwe attracties. Dit wordt volgens het park de grootste investering in gezinsattracties in haar geschiedenis. De nieuwe attracties worden een waterattractie en een achtbaan.

 

De jongste bezoekers van Carowinds kunnen volgend jaar uitkijken naar enkele nieuwe attracties die in het teken staan van tekenfilmhond Snoopy. De eerste wordt een nieuwe achtbaan. Deze achtbaan zal de naam Snoopy’s Racing Railway krijgen. Ze wordt gebouwd door de Duitse fabrikant ART Engineering. Het gaat om een gelanceerde familiebaan, die een topsnelheid van 50 km/u bereikt.

 

De tweede nieuwigheid wordt Charlie Brown’s River Raft Blast. Dit wordt een interactieve boottocht van Mack Rides. Tijdens de bijna vijf minuten durende rit moeten bezoekers verschillende doelen raken met waterpistolen om effecten te activeren. De waterpistolen kunnen ook gebruikt worden om andere bezoekers in de boten nat te spuiten. Per boot is er ruimte voor maximaal acht personen. Het mooie van de attractie is dat twee boten ook mensen in een rolstoel kunnen vervoeren. Dit maakt Charlie Brown’s River Raft Blast een attractie voor iedereen.

Buiten de Splash Battle komen er ook nieuwe waterspeelplekken die bijzonder populair zullen zijn op warme dagen. Er worden ook voldoende plekken met schaduw voorzien.

 

 

Bron en foto’s: Carowinds