Nieuwe piratenwaterspeeltuin geopend in Legoland Duitsland

Om verkoeling te bieden op warme zomerdagen opende Legoland Deutschland onlangs de nieuwe waterspeeltuin Piraten Wasserspaß. Deze nieuwigheid kan je ontdekken naast Captain Nick’s Pirate Battle. De attractie is zo’n 100 vierkante meter groot en 1024 waterstralen zorgen voor heel wat fun.

 

De nieuwe waterspeelplaats bleek van bij opening al meteen een succes. Heel wat kinderen genoten er al met volle teugen van de 1024 waterstralen die willekeurig spuiten.  Geen enkele piraat blijft er droog.

 

Altijd een nieuwe ervaring

Een heel bijzonder hoogtepunt van de nieuwe waterspeeltuin zijn de willekeurig geprogrammeerde 1.024 waterstralen. Deze vormen voortdurend nieuwe, onvoorspelbare patronen en transformeren de speeltuin in een spannend waterdoolhof. Kinderen rennen lachend weg terwijl waterfonteinen naast hen de lucht in spuiten, om vervolgens druipnat te worden als ze op de verkeerde plek zijn. Dit verrassingseffect zorgt voor nog meer pret en telkens een nieuw avontuur.

 

Verfrissend duurzaam

De nieuwe waterattractie in het LEGOLAND® Deutschland Resort is een voorbeeld van milieuvriendelijkheid. Het benodigde water wordt continu hergebruikt en is afkomstig uit het eigen waternetwerk. Ook bij de materialen is rekening gehouden met duurzaamheid: zowel de vloer als de draagconstructie zijn gemaakt van recycleerbaar aluminium.

 

Bron en foto’s: Legoland Deutschland