Gouden Film voor in Slagharen opgenomen ‘Pretpark op Stelten’

 

‘Pretpark op Stelten’, de film van vloggersfamilie Bellinga heeft een Gouden Film ontvangen. De in Attractie- en Vakantiepark Slagharen opgenomen film ontving ruim 100.000 bioscoopbezoekers.

 

Het is niet de eerste keer dat de Bellinga’s een Gouden Film ontvingen voor 100.000 bezoekers. De vorige twee films werden ook goed bezocht. De familiefilm werd geregisseerd door Armando de Boer.

De film speelt zich af in de zomervakantie. De Bellinga’s hebben een vakantiehuis nabij een pretpark. Het gezin mag alle attracties uitproberen. Echter is daar weinig tijd voor want de kinderen moeten repeteren voor de parkshow, terwijl vader Daniël aan het trainen is voor de felbegeerde titel ‘coolste papa van het jaar’. Wanneer twee bekende boeven opduiken in het park belandt de familie in een doldwaze achtervolging.

Het script is geschreven door Martijn Koevoets (De Club van Sinterklaas). De film werd geproduceerd door Jabadoo Pictures in coproductie met Dutch FilmWorks. In de film spelen naast Vader Daniël, moeder Fara en kinderen Luan, Lucilla, Luxy en Lucius een paar bekende Nederlanders zoals Jandino Asporaat, Johnny Kraaijkamp en Steven Kazàn. In ‘Pretpark op Stelten’ zijn herkenbare elementen uit Slagharen te zien.