Fotoalbum: Marineland – juli 2024

Themeparkfreaks Bob en Tristan trokken dit jaar doorheen Frankrijk, Italië en Zwitserland om daar voornamelijk in de Alpen rond te reizen en te rodelen, maar kwamen op hun pad ook af en toe een dierenpark tegen. De heren bezochten Marineland Antibes, een park dat ze gratis mochten betreden dankzij hun Bobbejaanlandabonnement.

In Marineland zijn de orka’s waarschijnlijk wel de grootste trekpleister, maar het geeft wel een beetje een dubbel gevoel natuurlijk. Langs de ene kant krijg je niet makkelijk de kans om deze dieren van dichtbij te zien, langs de andere kant begin je te denken dat ze niet thuishoren in een relatief klein bassin.

Buiten de show met de orka’s kan je ook kijken naar een show met Californische zeeleeuwen en eentje met dolfijnen. Voor de rest kom je op je wandeling doorheen het park ook pinguïns tegen en kan je doorheen een haaientunnel wandelen.

We kunnen nog wel deze tip meegeven: Vóór de shows beginnen valt er maar weinig te beleven in dit park en kan je beter eerste enkele uren doorbrengen in het nabijgelegen waterpark.