Erlebnispark Schloss Thurn biedt vanaf 2025 een GlampingPark aan

Het Duitse pretpark Erlebnispark Schloss Thurn dat gelegen is in het Beierse stadje Heroldsbach, biedt vanaf volgend jaar zijn eerste overnachtingsmogelijkheden aan. Bezoekers kunnen er vanaf dan na een dagje in het park overnachten in het GlampingPark.

 

Volgend jaar in mei opent Erlebnispark Schloss Thurn het nieuwe GlampingPark. In dit park zal er plaats zijn voor 170 campers en caravans, alsook kan je overnachten in een van de zeven Glamping Lodges. Voor de gasten van dit GlampingPark is er een eigen toegang tot het attractiepark voorzien en men zal gebruik kunnen maken van de horeca in de Western Town zone nadat het park gesloten is.

Het idee voor overnachtingsmogelijkheden speelde al langer bij eigenaar Benedikt Graf von Bentzel. Hij wil met het nieuwe GlampingCamp niet enkel de verblijfsduur van de bezoekers aan het park verlengen, maar hoopt ook dat het een positieve impact heeft op de regionale economie.

Behalve de plekken voor campers en de glamping tenten, zal er ook een speeltuin gebouwd worden in het park. Voor bezoekers met honden is er een hondenpark. Het pretpark en de camping zullen beide geopend zijn vanaf april tot november in de toekomst.

 

Bronnen: Erlebnispark Schloss Thurn, eap-magazin