Toverlandfansite organiseert 9de ToverlandFanday

De ToverlandFanday is een initiatief van Toverlandfansite.nl in samenwerking met Attractiepark Toverland. Zoals de fans het ondertussen gewoon zijn staan er heel wat extra’s op het programma, denk maar aan een ERT, presentatie(s), friet & snackbuffet… Maar daar blijft het niet bij, want we organiseren voor het eerst iets nieuws om de fanday af te sluiten.

 

Door de jaren heen zijn de presentaties uitgegroeid tot een groot succes binnen het programma van de ToverlandFanday en dat is voor dit jaar niet anders. Met het 20 – jarig bestaan van WunderWald en natuurlijk ook Booster Bike is onze gastspreker voor dit jaar een zeer logische keuze. Niemand minder dan Vekoma komt dit naar de ToverlandFanday! De afdeling entertainment zal fans te woord staan over het belangrijkste event van Attractiepark Toverland, namelijk Halloween.

 

Programma*

Naar jaarlijkse gewoonte kunnen de Fanday VIP’s weer genieten van een mooi gevuld programma, die er dit jaar als volgt uitziet:

 

08u00 – 08u30Ontvangst met welkom to go bij Mañana (koffie/thee en een zoete versnapering)
 

08u30 – 08u45

 

Welkomstwoord in Port Laguna + groepsfoto

 

08u45 – 10u00

 

ERT Troy

 

10u00 – 12u00

 

Presentatie en Q&A afdeling entertainment** (Mystique)

 

10u00 – 12u00

 

Gastspreker: Vekoma (The Flaming Feather)

 

12u00 – 13u30

 

Friet & snackbuffet (MaMouche)

 

13u30 – 18u00

 

Vrij parkbezoek

 

18u00 – 18u30

 

Verzamelen WunderBar

 

 

18u30 – 20u00Start ToverlandFanday Pub Quiz
 

20u00

 

Prijsuitreiking + Einde ToverlandFanday

 

* Let op: Dit is een voorlopig programma, het definitieve ToverlandFanday – programma met de correcte tijden wordt medio augustus 2024 bekendgemaakt. Het aantal deelnemers heeft invloed op het verloop van de dag en de tijden.

**Presentaties vinden plaats in 2 groepen met een rotatiesysteem. Presentaties duren 45 a 50 minuten, de overige minuten zijn nodig ter verplaatsing van Mystique naar The Flaming Feather.

 

Presentaties en Q&A

Gastsprekers zijn een vaste waarde binnen de ToverlandFanday en ook dit jaar doen we ons uiterste best om sprekers uit te nodigen die een meerwaarde kunnen bieden tijdens de Fanday. Voor dit jaar zijn de gastspreker niemand minder dan Vekoma en de afdeling entertainment van Toverland.

 

Gastspreker: Vekoma

Dit jaar is het feest voor één van de achtbanen van Toverland en dat laten we niet zomaar voorbijgaan. Op 27 juli 2004 opende Toverland officieel Booster Bike – een wereldprimeur voor zowel Toverland als achtbaanfabrikant Vekoma.

Het bedrijf behoort tot ‘s werelds grootste achtbaanfabrikanten in de amusementsindustrie en heeft als enige alles onder één dak!

Tijdens de presentatie wordt er dieper ingegaan op het hele proces ‘from sketch to reality’ van de Vekoma – achtbanen.

Daarnaast komt ook de Vekoma ‘Renaissance’ aan bod met voorbeelden van de nieuwe generatie achtbanen. Misschien wordt er zelfs wel een tipje van de sluier toegelicht over nieuwe projecten in de nabije toekomst!

 

 

Entertainment

Wie denkt aan de afdeling entertainment denkt automatisch aan Halloween, en dat is niet onterecht. Halloween is een sterkhouder en één van de belangrijkste evenementen van het jaar. Met de opening van haunted Experience ‘Now You’re Mine’ in 2023 tilt het park het event dadelijk naar een hoger niveau. Onze gastspreker zal het dus voornamelijk hebben over de ontwikkeling van dit project, van idee tot realisatie en wat er zoal bij komt kijken wanneer de eerste bezoekers een bezoekje brengen aan: Now You’re Mine.

 

NIEUW: ToverlandFanday Pub Quiz

Ondertussen zijn we toe aan editie 9 van de ToverlandFanday, hoogtijd om eens iets nieuws te presenteren in plaats van de fotozoektocht. Dit jaar sluiten we de Fanday af met een 90 minuten durende Pub quiz waar unieke prijzen mee te winnen valt. Wie zijn de grootste fans met de grootste kennis van/over Toverland? De quizvragen gaan natuurlijk ook ver buiten het thema Toverland, maar telkens wel met een link naar het park.

Tijdens de quiz wordt er non-alcoholische dranken alsook bittergarnituur voorzien. Fans kunnen dus met een gerust hartje quizzen!

 

Tarieven

 

Abonnementhouders€ 58*
 

Niet-abonnementhouders

 

€ 77,5

 

In deze prijs is inbegrepen: Koffie/thee & zoete versnapering bij ontvangst, friet & snackbuffet + drank, ERT (1x), Presentaties & Q&A sessies, Quiz (inclusief non-alcoholische & bittergarnituur), parkentree en de mogelijkheid om je wagen gratis te parkeren,

Keycords, badges en een pen worden uitgedeeld door de ToverlandFansite bij de start van de dag.

*Fans/deelnemers die zich aanmelden met een abonnement zijn verplicht dit mee te brengen naar de Fanday.

 

Aanmelden

Deelnemen aan de ToverlandFanday is enkel mogelijk nadat je bent aangemeld en zodra we de betaling ontvangen hebben. De aanmeldingen starten op zaterdag 13 juli 2024 vanaf 18u00 via ToverlandFansite.nl.

(Zodra de deelnemerslimiet bereikt is worden de aanmeldingen stopgezet.)

 

Nadat je bent aangemeld volgt er een bevestigingsmail met de betaalinstructies. Zorg er dus voor dat je een geldig mailadres opgeeft! Heb je drie dagen na je aanmelding geen bevestigingsmail ontvangen of heb je vragen, neem dan contact op met info@toverlandfansite.nl.

 

Je deelname aan het evenement is pas definitief wanneer we de betaling hebben ontvangen!

Wanneer wij het verschuldigd bedrag ontvangen hebben en beschikken over alle gegevens zorgen wij voor de praktische afhandeling. Deelnemers blijven op de hoogte via mail.

Wanneer je jezelf aanmeld voor dit evenement ga je automatisch akkoord met het huisreglement van Toverland & ToverlandFansite.

 

Heb je vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op info@toverlandfansite.nl,