Studio 100 Festival Nights: betoverende zomeravonden in Plopsaland De Panne en Plopsa Coo Ardennes

Naar jaarlijkse gewoonte kunnen bezoekers ook dit jaar genieten van enkele laatavondopeningen in zowel Plopsaland De Panne als Plopsa Coo Ardennes, en dit iedere woensdag- en zaterdagavond tussen 20 juli en 28 augustus. Beide themaparken ontpoppen zich tijdens de Studio 100 Festival Nights tot een magisch zomerdecor boordevol extra shows, magische ontmoetingen en zoveel meer.

 

Bezoekers van Plopsaland De Panne zijn als sinds het begin van het seizoen getuige van het leukste festival van het jaar: het Studio 100 Festival. Het centrale thema wordt nu ook geïntegreerd in de laatavondopeningen van Plopsaland De Panne en Plopsa Coo Ardennes. Iedere woensdag- en zaterdagavond tussen 20 juli en 28 augustus wanen bezoekers zich voor even op een exotische bestemming tijdens de Studio 100 Festival Nights.
 
Plopsaland De Panne
Tijdens twaalf betoverende nocturnes is Plopsaland De Panne uitzonderlijk tot 22u30 geopend. Bezoekers genieten er van nóg meer magische ontmoetingen met de Studio 100-figuren, het Studio 100 Festival On Wheels bij valavond, een exclusief optreden boordevol Studio 100-covers van de Plopsa Stars en een muzikaal vuurwerk om de dag mee af te sluiten.
 
Plopsa Coo Ardennes
Echte avonturiers kunnen ook terecht in Plopsa Coo Ardennes. Het themapark is tijdens de Studio 100 Festival Nights uitzonderlijk open tot 20u. Gasten kunnen er genieten van extra ontmoetingen met hun favorieten Studio 100-helden én van een exclusieve Late Night Grand Finale, waarbij drie Studio 100-figuren en drie dansers de dag al dansend afsluiten.
 
Meer info? Surf naar www.plopsa.be