Plopsa opent gloednieuwe ‘Plop-Up’ in Nieuwpoort

Onlangs vond de feestelijke opening van de ‘Plop-up’ plaats in Nieuwpoort. Het waren Kabouter Klus, Bumba en Bumbalu die de eer kregen om het gloednieuwe Plopsa-winkelconcept officieel te openen. Bezoekers kunnen er o.a. meer ontdekken over het Plopsa Resort Belgian Coast en de verschillende Plopsa-parken.

 

Plopsa opende vorige week onder veel belangstelling haar gloednieuwe ‘Plop-Up’ in Nieuwpoort. De ‘Plop-Up’, gelegen vlakbij de zeedijk, biedt bezoekers de kans om alles te ontdekken over het Plopsa Resort Belgian Coast en de andere Plopsa-parken in binnen- en buitenland. Bovendien kunnen passanten er ook Studio 100-merchandising, park- en showtickets aankopen.

De ‘Plop-Up’ in Nieuwpoort onderscheidt zich door het gebruik van 17 digitale schermen, die een interactieve en informatieve beleving garanderen. Bezoekers kunnen op die manier op een innovatieve manier kennismaken met wat de Plopsa-parken en accommodaties te bieden hebben.

 

De feestelijke opening vond plaats in het bijzijn van Carl Lenaerts (CEO Plopsa), Geert Vanden Broucke (burgemeester van Nieuwpoort), Jos Decorte (schepen Nieuwpoort), Frans Lefevre (schepen Nieuwpoort) en de geliefde Studio 100-figuren Kabouter Klus, Bumba en Bumbalu.

 

“We zijn ontzettend blij om de ‘Plop-Up’ te kunnen openen en onze bezoekers de kans te geven om op een dynamische en visueel aantrekkelijke manier kennis te laten maken met de Plopsa-magie,” aldus Carl Lenaerts, CEO van de Plopsa Group. “De ‘Plop-Up’ is een perfecte aanvulling op onze bestaande parken en versterkt onze aanwezigheid aan de Belgische kust.”

 

Meer informatie over de ‘Plop-Up’ en de Plopsa-parken kan teruggevonden worden op www.plopsa.be.