Nieuwe stuntshow te zien in Attractiepark Slagharen

Het zomerprogramma van Attractie- en Vakantiepark Slagharen bevat een gloednieuwe stuntshow. De show is vanaf deze week meerdere keren per dag te zien in het attractiepark.

 

De stuntbattle is onderdeel van de Wild West Summer, het park wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een bruisend dorp uit het Wilde Westen van 1860. De stuntbattle is een van de hoogtepunten van het zomerprogramma. De cowboys Joshua Inglewood, George Sullivan en Daniel McGintyre strijden om de titel ‘de stoerste cowboy van Slagharen‘. In de spectaculaire show laten de cowboys hun skills zien. Het publiek mag uiteindelijk bepalen wie de winnaar is.

De show wordt met enige regelmaat gewisseld. Zo is er momenteel een stuntbattle te zien met spectaculaire salto’s, freerunning en zelfs een breakdance. Het publiek van Slagharen reageerde enthousiast op de eerste shows, de cowboys mochten rekenen op luid applaus. Daarnaast is er na de battle de gelegenheid om met ze op de foto te gaan.  

Naast de stuntbattle is het park is tijdens 8 zomeravonden langer geopend dan gebruikelijk, namelijk tot 21:00 uur. Tijdens deze Wild West Summer Nights zijn er onder andere optredens van Monique Smit, Steven Kazàn, Gebroeders Ko en Samantha Steenwijk. Een aantal attracties is daarnaast extra lang geopend. Zo zijn onder andere de Free Fall, Goldrush en Big Wheel tot laat open om een ritje te maken.