Het allereerste immersieve Real Life Gaming Park komt naar Nederland

Warrior Events heeft investeringen gekregen waardoor zij hun droom waar kunnen maken. Het allereerste immersieve Real life Gaming Park van Nederland opzetten in het verlaten winkelcentrum van Meppel. Het 4000m2 winkelcentrum wordt deze zomer omgebouwd tot ‘The Last World’.

 

Een compleet nieuwe vorm van entertainment

Warrior Events organiseert al jaren real life games. Een vorm van entertainment wat nog steeds niet heel bekend is in Nederland. Warrior Events droomt al jaren van een eigen park. Het is hun doel om de allereerste te zijn die deze vorm van entertainment introduceert in de vorm van een themapark.

 

 

Wat is een immersief real life gaming park?

Het winkelcentrum wordt omgetoverd tot een compleet apocalyptische wereld in Amerikaanse stijl. In samenwerking met Scare Creations. Er zijn veel ruimtes om te ontdekken en vele geheime doorgangen. Je gaat op avontuur door het park. In het Real Life Gaming park kan je verschillende real life games spelen. Een real life gaming is een 1- 3 uur durend spel waarbij je het gevoel hebt alsof je in een film bent beland. De locatie en de acteurs geven je een compleet immersief gevoel.

September tot december staat in het teken van horror en Halloween. The Breakout is de grootste zombiegame van Nederland en zal vanaf september gespeeld worden in ‘The Last World’. Mensen vanuit heel Nederland, België en Duitsland komen af op ‘the Breakout’ van Warrior Events.

 

Het gehele jaar door

Warrior Events zal niet alleen horror games organiseren. Vanaf januari zal Warrior Events 3 nieuwe real life games aanbieden in ‘the Last World’. Ook zo fan van Levend Cluedo? Warrior Events brengt het bordspel tot leven. Is horror en Halloween iets teveel voor je en vind je het vooral leuk om mysteries op te lossen. Warrior Events komt met hun allereerste mysterie game ‘The Expedition’. Ga op avontuur door het hele winkelcentrum en los het mysterie op. Fan van actie, schieten en winnen? Er wordt een volledige arena gebouwd in ‘the Last World’. Ga op spannende missies met je groep en ‘kill’ de andere groepen. Wie komt eruit als overwinnaar?

 

Tickets voor The Great Purge & The Breakout in september, oktober en november zijn te koop! Tickets: www.warriorevents.nl

 

Data:

The Breakout: Meppel

14, 20,21,27 en 28 september & 15,16, 22,23, 29,30 november

The Purge: Meppel

12, 18,19,25, 26 oktober