Plopsaland De Panne stopt met Halloween Scare Nights

In Plopsaland De Panne stoppen ze met de Halloween Scare Nights. De speciale laatavond openingen, waar iedereen die van Halloween houdt tot hun trekken kwam. Het meest bijzondere dat aangeboden werd waren de spookhuizen die in het ticket of abonnement zaten en waarvoor je niets extra moest bijbetalen. In plaats van de Scare Nights kiest het park voor een ander soort entertainment.

 

Korte geschiedenis

Plopsaland De Panne begon aan hun Scare Nights in 2018 om de concurrentie aan te gaan met Bellewaerde Park en Walibi Belgium. In het beginjaar hadden ze twee spookhuizen met Freak Circus en camping ’t Zonnetje. Het werd een groot succes, want Plopsaland besloot om hun spookhuizen gratis te maken. In de latere edities breidden ze verder uit om in 2023 te kunnen afsluiten met drie spookhuizen en twee walkthroughs: Mad Rat, Krampus , CandyStein , Scarecrow en Skramma.

Dit jaar zullen er dus geen Scare Nights in Plopsaland de Panne zijn. Het park zal nog steeds iedere dag in de herfstvakantie geopend zijn van 10 tot 19 uur. Op het programma staat nu de Halloweenshow van Piet Piraat en kinderanimatie met de Pompoenkoning. Er zullen ook terug heksen van de partij zijn om de kinderen een leuke Halloweendag te bezorgen.

 

Holiday Park

In het Duitse zusterpark gaan de Scare Nights wel nog door. Daar wordt het evenement Halloween Fright Nights genoemd. Deze gaan door iedere zaterdag van oktober en op 31 oktober is het park geopend van 10u tot 22u30.

 

Bronnen: Looopings.nl, Plopsalanddepanne.be, holidaypark.de