Majaland Gdansk heeft haar deuren geopend

In Polen opende een gloednieuw pretpark de deuren. Het gaat om Majaland Gdansk, het derde Majaland-park van het land na Majaland Kownaty en -Warsaw. Tevens is dit het vierde Majaland-park ter wereld, want ook in de Tsjechische hoofdstad Praag kan je er eentje vinden.

 

Het Majaland-park van Gdansk is een park dat uitgebaat wordt door Momentum Leisure en maakt gebruik van de Plopsa/Studio 100-licenties voor een deel van haar attracties. Toch koos de groep bij dit park ook voor een licentie van Nickelodeon voor het buitengebied.

 

 

Het park is onderverdeeld in drie gebieden. In het indoorgedeelte van het park is er een Smurfen- en een Maja De Bij-zone en buiten kan je dan attracties in een Nickelodeon-thema ontdekken. Het park is momenteel nog in een testfase. De officiële opening vindt plaats op het einde van deze maand.

 

Bron en foto’s: PlopsaFansite