Babylon Park in Madrid heeft de deuren geopend

Het indoorpretpark Babylon Park, gelegen in het Westfield Parquesur- shoppingcenter in het Madrileense district Leganés, heeft de deuren geopend. Dit gebeurde met een jaar vertraging. Wesley, onze reporter ter plaatse, ging een kijkje nemen en nam heel wat leuke foto’s.

 

Babylon Park heeft haar derde Europese vestiging geopend. Dit gebeurde in het Westfield Parquesur – shoppingcenter in Leganés, een district van Madrid.

Babylon Park opende in 2021 haar eerste Europese vestiging, in de Servische hoofdstad Belgrado. In 2022 opende de Israëlische pretparkgroep haar tweede Europese vestiging in het Engelse Camden Town ( Groot- London).

Net zoals in de andere vestigingen is ook hier in Spanje een achtbaan aanwezig. Het gaat om een spinning coaster van de Italiaanse fabrikant SBF Visa Group die de naam Montaña Rusa heeft gekregen. Wat de juiste statistieken zijn, is niet bekend.

 

Foto’s: Themeparkfreaks (Wesley)