Heel wat nieuwigheden bekendgemaakt voor Walt Disney Studios Park

Op de 32ste  verjaardag van Disneyland Resort Paris komt het park met enkele nieuwigheden naar buiten, vooral nieuwigheden over het Walt Disney Studios Park. Zo werd er op 12 april bekendgemaakt dat Frozen Land vermoedelijk in 2025 opent. Na 23 jaar zal de naam van Walt Disney Studios Park veranderd worden naar Disney Adventure World.

Vanaf het moment dat je binnen gaat in Disney Adventure World heb je als bezoeker het gevoel dat je terecht komt in een moderne openluchtstudio. Waar je je op een glamoureuze film première waant in het hart van Hollywood tijdens een sterrennacht. Studio 1 gaat dicht en wordt volledig gerenoveerd. Na de renovatie verandert ook hier de naam, Studio 1 wordt World Premiere.

Eenmaal je buiten stapt, kom je terecht in het hart van World Premiere Plaza, een gebied dat theaters samenbrengt en waar Disney -en Pixarverhalen worden gevierd in een dynamische omgeving. Om toegang te krijgen tot de meeslepende werelden van het park moet je over Adventure Way lopen, een promenade omgeven door weelderig landschap en thematuien.

Naast de nieuwe naam werd er ook bekendgemaakt dat er een nieuwe Attractie komt in het thema van Rapunzel: Raiponce Tangled Spin. Dit wordt een nieuwe familie-attractie voor jong en oud waarin je rondjes maakt door de iconische ‘I See The Light’-scene met zwevende Lantaarns. Naast de nieuwe attractie komt er ook een nieuwe Stuntshow rond Alice in Wonderland.  

Vanaf 25 mei 2024 voegt het park een nieuwe show toe aan hun Line-up: “Alice & the Queen of Haerts: Back to Wonderland”. In dit spektakel nemen 2 teams het tegen elkaar op in een energieke muziek-battle. Naast de muziek-battle verleggen hoogvliegende acrobaten hun grenzen. Tot slot heeft deze show twee alternatieve eindes, het publiek bepaalt welk einde ze zullen brengen.

Vanaf eind 2024 komt er in de Marvel Avengers Campus ook een podium voor een gloednieuwe avondshow die projecties, muziek en special-effects combineert. Marvel helden waaronder Scarlett Witch en Doctor Strange zullen in interactie gaan met het publiek.

 

 

 

Bron en foto’s: Disneyland