Flipped Fun Park kondigt komst nieuwe attracties aan

In de Duitse stad Singen in Baden-Württemberg opende in januari 2022 het nieuwe indoorpark Flipped Fun Park. Het park beloofde bij de opening ook meteen uit te breiden met een outdoorgebied. Het park kondigt nu haar nieuwe attracties voor dit jaar en volgend jaar aan.

 

De eerste attractie die Flipped Fun Park zal openen staat volledig in het teken van de horrorfilms Saw. Saw The Ride, zoals de attractie zal heten, wordt een soort gyroscoop-attractie waarbij je alle kanten op draait. Deze attractie zal openen in mei of juni en krijgt een wachtrij die rijkelijk aangekleed wordt in het thema van de filmreeks.

 

Ook in 2025 zal het park een nieuwe attractie openen, ditmaal in een junglethema. Geheimnis des Jungles – The Drop zal een vrijevaltoren worden met een hoogte van 12 meter. Ook hier zal de omgeving volledig in een junglethema gestopt worden.

 

Bron en foto’s: Flipped Fun Park