Belli’s Mini-Freizeitpark opent eerste achtbaan op maat van jonge bezoekers

Het Zwitserse kinderpretpark Belli’s Mini-Freizeitpark opent met Goldmine een achtbaan die speciaal op maat gemaakt is voor kinderen. Deze kinderen moeten wel rekenen op de spierkrachten van hun ouders om een ritje te maken.

 

Het bescheiden Zwitserse kinderpretpark viert dit jaar haar tiende verjaardag. In het park staan enkele kinderattracties, zoals twee draaimolens, schommelfietsen en springkastelen. Dit jaar opent het park haar eerste achtbaan, waarmee een droom van de eigenaars uitkomt.

Goldmine is een achtbaan van het type Human Powered Coaster. Het gaat namelijk over een achtbaan waarbij een kind plaatsneemt in een karretje dat omhoog gaat op een kettinglift die aangedreven wordt door een volwassene op een fiets.

 

 

Bron en foto: Belli’s Mini-Freizeitpark