Duinrell introduceert speciale activiteiten voor verveelde ouders vanaf 1 april

Duinrell heeft een unieke oplossing bedacht voor kinderen die geen genoeg kunnen krijgen van het attractiepark: een speciale opvang voor ouders die naar huis willen.

Dit initiatief, bedoeld om ‘verveelde’ ouders te vermaken, wordt momenteel uitvoerig getest op Duinrell.

 

Hoe werkt het?

Duinrell heeft binnen Rick’s Fun Factory een opvanglocatie gecreëerd speciaal voor ouders.

Wanneer ouders zich vervelen en graag naar huis willen, kunnen kinderen ervoor kiezen om hen af te geven bij de Rick’s Fun Factory. Het unieke aan dit concept is dat de volledige beslissingsbevoegdheid ligt bij de kinderen.

Terwijl de ouders worden beziggehouden met verschillende activiteiten, kunnen de kinderen weer terug het park in om volop te genieten van alle attracties.

 

 

Speciale activiteiten

Verveelde ouders kunnen deelnemen aan een divers aantal activiteiten, zoals een ‘Hoe werkt social media’ les van bekende Youtuber Kriekel, ‘Op zoek naar de gouden bal in de ballenbak’, of een ‘Smartphone-detox’.

Ouders kunnen ook genieten van knuffelsessies met Rick en Lelie knuffels, en zelfs remote werken in het subtropische Tikibad.

Voor de meer praktisch ingestelde ouders is er het ‘Duinrell’s Karweitjes Wiel’, waarmee ze een dagje aan het werk worden gezet in het attractiepark of Tikibad, op onbetaalde basis.

 

Het gloednieuwe centrum voor verveelde ouders is geopend vanaf 1 april!