Attractiepark Rotterdam zou openen in maart 2025!

Als we Hennie van der Most mogen geloven, gaat Attractiepark Rotterdam op 23 maart 2025 open. Op die dag wordt hij 75 jaar en zou het pretpark eindelijk zijn deuren openen.

 

Zal Attractiepark Rotterdam volgend jaar de deuren openen? Als we eigenaar Hennie van der Most mogen geloven, blijkbaar wel. Onlangs werd er een rondleiding gegeven op het terrein waar het park gebouwd wordt, toen plots de openingsdatum vermeld werd. Op 23 maart 2025 zou het park openen, op de verjaardag van Hennie van der Most.

 

Het is niet de eerste keer dat hij een openingsdatum noemt. Sinds 2012 wordt er gebouwd aan dit park en werd er al meerdere keren een datum geprikt waarop het park zou openen. Eerst werd 2014 genoemd, maar nu zijn we al 10 jaar verder. Ook het aanbod aan attracties werd al meerdere keren gewijzigd. Zo was er in de beginfase sprake van een achtbaan, namelijk een Shuttle Loop uit een Japan’s pretpark. Ook een andere thrillride werd geannuleerd. Het wordt afwachten welke attracties er precies zullen staan.

 

bron: dehavenloods.nl

Foto’s: Attractiepark Rotterdam