Achtbaan Hot Wheels Twin Mill Racer wordt volop opgebouwd in Mattel Adventure Park

In Glendale, Arizona, in de Verenigde Staten, wordt het Crystal Lagoons Island Resort gebouwd. Dit resort zal bestaan uit een waterpark, boetieks, hotels en restaurants en een pretpark. Dit park zal gewijd zijn aan het Mattel speelgoed zoals Hot Wheels en Thomas de Locomotief. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de achtbaan Hot Wheels Twin Mill Racer.

 

In 2021 begon men met de bouw van een nieuw entertainmentcomplex in Glendale. Hier zal het Crystal Lagoons Island Resort worden geopend, dat zal bestaan uit een waterpark, boetieks, hotels en restaurants en een pretpark.

Aanvankelijk leken de werkzaamheden niet meteen vlot te verlopen, maar ondertussen zijn al heel wat delen van het park klaar, en wordt er gewerkt aan de achtbaan Hot Wheels Twin Mill Racer. Dit zal de tweede achtbaan zijn die in het park wordt gebouwd, nadat we eerder al beelden zagen van Hot Wheels Boneshaker: The Ultimate Ride.

 

Hot Wheels Twin Mill Racer

Hot Wheels Twin Mill Racer wordt gebouwd door het Amerikaanse bedrijf Chance Rides en wordt de spectaculairste baan van het park. Deze baan wordt 35,4 meter hoog, 762,9 meter lang en bereikt een snelheid van 80,5/u. Ze bevat een lancering, dubbele looping en Corckscrew inversie.

 

Hot Wheels Boneshaker: The Ultimate Ride

Hot Wheels Boneshaker: The Ultimate Ride wordt ook gebouwd door Chance Rides. Voorlopig weten we hierover enkel dat ze 25,6 meter hoog is.

 

Bron: RCDB

Foto’s: American Coaster Enthusiasts