16 meter grote wolf wordt blikvanger nieuwe attractie Gardaland

Het Italiaanse pretpark Gardaland zal in 2024 een nieuwe attractie openen, die in het teken staat van de Legendes van de Indianen. Voorlopig blijft er nog veel mysterie hangen rond deze attractie. Het park lichtte wel al een tipje van de sluier door te vertellen dat de blikvanger een 16 meter grote wolf wordt.

 

Gardaland zal een nieuwe attractie openen op de locatie van de voormalige achtbaan Sequoia Magic Loop. Deze achtbaan verliet in 2022 het park, nadat ze al geruime tijd gesloten was.

De wolf, de blikvanger van de nieuwe attractie, werd altijd al geassocieerd met meerdere dingen en symboliek. De wolf is een geestelijke gids, een symbool van kracht en moed, connectie met de natuur en een symbool voor samenhorigheid en familie.

Dappere avonturiers moeten de majestueuze wolf trotseren, die meer dan 16 meter hoog is en zijn bek wijd open heeft, en de vloek verslaan.

 

Bron en foto’s: Gardaland