Technical Park stelt nieuwe attractie Jet Fighter voor

De Italiaanse attractiebouwer Technical Park heeft een nieuw attractietype ontwikkeld genaamd de Jet Fighter. Deze thrillride neemt bezoekers mee naar grote hoogtes en draait ze rond en over de kop.

 

Met de Jet Fighter heeft Technical Park een doorontwikkeling gemaakt van haar attractietype Loop Fighter. In de attractie nemen gasten plaats op 360° graden roterende gondels die verbonden zijn met de 360° ronddraaiende arm. De 20 inzittenden zullen een maximale hoogte van 24 meter bereiken.

Het bedrijf heeft onlangs haar fans al warm gemaakt met de naam Phoenix, maar wilde toen nog niet vertellen waar het precies over ging. Nu heeft het bekendgemaakt dat het eerste exemplaar, dat inmiddels verkocht is, die naam zal dragen.

 

 

Bron en foto’s: Technical Park